dimecres, 25 de setembre del 2013

CONTINUEM RECOLLINT TAPS

          


Com ja sabeu, fa uns tres mesos vam encetar una campanya de recollida de taps per l'Ekon. Volíem donar així un toc solidari a les Festes del Barri i, en uns moments d'alegria, no oblidar aquells que, per motius de salut, no s'ho passen tan bé.

És per això que des d'aquí volem agrair a tots els que heu aportat taps, ja sigueu veïns del Barri de l'Estació o no, la vostra col·laboració i felicitar-vos per la vostra solidaritat.
Veient l’èxit de la iniciativa, i donat que encara hi ha moltes persones que necessiten ajuda (i sortosament, també moltes disposades a ajudar) hem decidit continuar amb la iniciativa.

Per tant, continuarem recollint taps, ara per a una altra persona que ho necessita: l’Ana Navarro, que viu al Nou Cambrils. L’Ana té un blog on explica les seves malalties, i el seu dia a dia. L’adreça d’aquesta blog és: http://ayudarananavarro.wordpress.com/
Fem una crida, doncs, a aportar el vostre granet de sorra a fer que la vida de l’Ana  sigui una mica més fàcil.

Recordeu que podeu portar els taps de plàstic al punt de recollida que hi ha a la Biblioteca Pública Municipal de Cambrils, al carrer Alfons I El Cast, 2, en el següent horari: de dilluns a divendres de 10 a 13 hores i de 16 a 20 h, i els dissabtes de 10 a 13 h.
Estem segurs que la vostra resposta continuarà sent tan entusiasta com fins ara, i continuareu demostrant així la vostra solidaritat.

MOLTES GRÀCIES A TOTS I A TOTES I ENDAVANT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada